Hvem er vi ? - Tyrolerband.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvem er vi ?

Om Os / Kontakt

Tyrolerband er orkesteret, der skaber stemningen af at sidde på en bænk i et tysk øltelt eller

en biergarten i Østrig.
Som Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer-besætning, giver de publikum en unik
helhedsoplevelse af oktoberfest gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag
med koklokker, schuhplattler og alpehorn.
Orkestret består af rutinerede musikere der brænder for tyrolermusikken og repertoiret går fra
original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkninger. Dertil kommer fællessange alle kan
synge med på, som skaber nærvær mellem publikum og orkester.
Tyrolerband har skabt sig et navn i både ind- og udland og spiller til oktoberfester, bierfester, tyrolerfester firmafester, byfester,
privatfester, foreninger, dagscentre, indkøbscentre og som det festlige indslag til den sjove fest -
Ingen dagligstue er for lille eller oktoberfest for stor.
Tyrolerband optræder op til 3x45 min. Ønsker man at kombinere det med en Dj, kan Tyrolerband
hjælpe med at finde en passende til at skabe det perfekte arrangement.
Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade
musikgenre. I 2011 indspillede Tyrolerband sin første cd og i 2017 kommer orkestret med ny
udgivelse. 

Katrine Daugaard

har levet af at synge siden hun i 2001 deltog i Dansk melodi grand prix med sangen "skal la li sha la lej". Siden da, har hun sunget i diverse bands over hele Danmark og har bla. sunget kor for Peter AG, Anna David, Joey Moe, Sys Bjerre, Rasmus Walther og mf.

Katrine er nok mest kendt for i en årrække at have været front figur i bandet Fede Finn & Funny Boyz og har hærget Danktoppen med både funny boyz samt hendes eget band Katrine På Toppen. Når ikke Katrine synger kan man opleve hende i diverse programmer på Radio24syv bla. sidder hun i panelet i programmet "Det vi taler om".


Benny Rasmussen
Tuba & Kapelmester

Benny er en erfaren herre der samtidig er ivrig iværksætter. Derfor var det også ham der fandt ideen til Tyrolerband.

Foruden privat elever underviser han også på flere musikskoler. Derudover fungerer Benny som freelance musiker, i Den Kgl. Livgardes Musikkorp og afløser bl.a. i Prinsens Musikkorps og Slesvigske Musikkorps. Benny er også kapelmester i Gadeorkestret og Fr. Sofies Musikanter som han også er stifter af.

Flemming Therkildsen
Trompet & Sang

Flemming Therkildsen kom som 8 årig ind på Sankt Annæ gymnasium hvor han  blandt andet startede i Københavns drengekor. Trompeten blev hurtigt Flemmings instrument og med undervisning af blandt andet Søren Emtoft kom inspirationen til at Flemming dyrkede sin trompet på højt plan. Dette gav ham mulighed for at være en efterspurgt musiker bl.a. på de københavnske teatre, i Tivolis Big Band, Sjællandske Livregiment, Musikkorps Fyn, diverse kirkekoncerter og øvrige kirkelige handlinger m.m. Flemming har derudover undervist på flere musikskoler.

Benjamin Bøgelund Bech
Klarinet

Benjamin er det man nemt kan kalde en omrejsende musiker. Sammen med sine klarinetter bruger han det mest af sin tid på farten, hvor han spiller koncerter i ind- og udland. Uddannet i nordisk folkemusik fra musikkonservatoriet og med forkærlighed for det folkelige, gør at han med stor indlevningsevne også spreder sin spilleglæde i tyrolermusikken. Udover tyrolermusikken har Benjamin travlt med at holde foredrag, research på Island og spille i forskellige internationale folke og jazzbands. Trods hans travlhed ser man ham aldrig sur men fyldt med glæde og energi, hvilket matcher tyrolermusikken godt.Kristian Rusbjerg
Harmonika

Startede som 11 årig med at spille harmonika og lærte de første toner af sin bedstefar og har siden ikke kunne slippe instrumentet. Han har igennem de mange år med harmonikaen bl.a. indspillet flere CD'er med duoerne Kristian & Jesper og Kristian & Jens Peter som sammenlagt har solgt over 90.000 eksemplarer og dermed indbragt både guld og platinplader samt en nominering i Danish Music Award.
Kristian lever af musikken og spiller som solist og medvirker i mange forskellige orkestre, hvor genren er lige fra folkemusik til jazz og rock.

Mikkel Balle Lauridsen
Guitar

Et hvert godt orkester skal have en stabil rytmegruppe og i Tyrolerband er Mikkel med til at holde tempo og humøret højt.

I denne traditionelle besætning, er guitarens rolle ikke ulig en skarp lilletromme, der skaber det rytmiske fundament for musikken.
Mikkel er uddannet guitarist og guitarlære fra syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole og har sin musikalske baggrund i traditionel Spansk musik og klassisk rock. Han har erfaring både som udøvende musiker, men også som underviser og instruktør. I Tyrolerband har Mikkel fundet en musikalsk legestue, hvor han kan spille til fest og farver og sprede godt humør og god stemning. Han har desuden en rolle som arrangør og har arrangeret flere af orkestrets kæmpe hits.

 
• © tyrolerband.dk • CVR.33027990 • Danske Bank Reg.0434 Konto 10768845 • Telefon 2248 7913 •
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu