Tourplan

Her kan du opleve Tyrolerband!

 

Tourplan

Tourplan giver et overblik om hvor I kan opleve Tyrolerband, skabe en rigtig tyroler / oktober / bierfest!

Ingen shows booked lige pt.

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer i forbindelse med tidspunkter, priser m.m. Oplysninger er leveret af arrangøren ved booking, og der kan forekomme ændringer som vi ikke har fået oplyst endnu (følg link til spillested for de gældende oplysninger). Tyrolerband har INTET med billetsalget at gøre (følg link til billetsalg for kontakt).

Skal Jeres næste fest med på tourplanen?

Så tøv ikke, kontakt os og får et uforpligtende tilbud på ægte tyrolerstemning.
Uanset om det en åbningsfanfare på vores 3 meter lange Alpehorn, oktoberfester, bierfester, tyrolerfester, firmafester, byfester, privatfester, foreninger, dagscentre eller indkøbscentre, så er vi et festligt indslag – Ingen dagligstue er for lille eller oktoberfest for stor!

I får en unik helhedsoplevelse af oktoberfest gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med ko klokker, schuhplattler og alpehorn, fra et orkester som består af rutinerede musikere inden for genren.

Tyrolerband kan bookes som band alene, med solist optræden, og med Tyroler DJ til de sene nattetimer på dansegulvet.
Tyroler Pigerne er også et festligt islæt, når stemningen skal i top. Når de ikke danser, servicerer de gæsterne, og sørger for at der bliver fyldt op i glassene og hvad der ellers kan være af opgaver.

Vi vil med på tourplanen, ring mig venligst op!